17nov.2016
881

UW stories: "Ik check de app minstens 1 keer in het uur."

In UW stories vertellen UW'ers hen leukste ervaringen op United Wardrobe. Deze keer deelt Nicole haar UW story. Benieuwd naar de kledingkast van Nicole? Check 'm hier

Ik ben hele dagen, maar dan ook echt héle dagen druk met online shoppen. Via apps, websites en Facebook. Oke, ik koop lang niet altijd iets, maar kijken mag, toch? 

Guilty, ook mijn kledingkast zit vol met, voor mij, "miskopen" waar een ander misschien wel dolgelukkig van wordt. Dus het werd tijd om mijn kledingkast eens drastisch leeg te halen.. en hoe. Meer dan 8 bananendozen vol en begin niet over alle schoenen..

En toen kwam ik UW tegen. Ik was meteen verkocht. Hoe leuk is het om 2e hands of vintage spulletjes te kunnen kopen, die allemaal overzichtelijk in één app staan.

Na een paar keer wat items te hebben verkocht was ik verslaafd. Maar dan ook écht. Ik checkte de app minstens 1 keer in het uur. Ik kocht ook steeds vaker kleding van andere UW-gebruikers. Zelfs al een paar keer een leuke kledingruil gedaan. Het is zo statisfying wanneer je een ander blij kan maken met een kledingstuk die toch onderin te kast ligt weg te stoffen..

Mijn vriendinnen zijn ook verslaafd, we spreken regelmatig samen af om onze kasten op kop te gooien en items te fotograferen. Bij het postkantoor kennen ze mijn volledige naam en de pakketbezorger heeft nog net geen sleutel van mijn huis.. ;)

En nu, een aantal maanden na het aanmaken van een account heb ik +1000 followers! 1000!! Ik had nóóit verwacht dat ik ooit zoveel followers zou hebben!  Nog steeds ben ik er verbaasd over, maar ook super blij dat er zoveel geïnteresseerden zijn!!

Thanks UW, voor het redden van mijn portomonnee en mijn kledingkast! En heel veel liefde voor alle trouwe followers! 

En nu ga ik weer fijn door de nieuwste items scrollen... ;) 

De kledingkast van Nicole bekijk je hier

Wil jij ook je UW story delen stuur dan een mailtje naar nora@unitedwardrobe.nl!

Bekijk het profiel van Nicole

Blog overzicht