1. Blog
  2. UW Insights
  3. De kast van ... Anne (FOXYVINTAGE)
UW Insights

De kast van ... Anne (FOXYVINTAGE)

In de rubriek 'De kast van' stellen we een aantal vragen aan iemand uit onze United Wardrobe community. Vandaag is het de beurt aan Anne van FOXYVINTAGE! Anne is 24 jaar, woont in Utrecht en runt naast haar studie aan de AMFI nu ongeveer 2 jaar haar bedrijfje FOXYVINTAGE op United Wardrobe. Meerdere keren per week gaat ze op zoek naar vintage pareltjes die ze dagelijks upload op United Wardrobe. Al haar pakketjes pakt ze in met 100% recyclebaar en organisch materiaal en ze doet dit met een enorm plezier.

Hoi Anne, wat leuk dat je ons een kijkje in je kast en de persoon achter FOXYVINTAGE laat nemen!

Ja, ik vind het echt super leuk dat jullie me hiervoor vragen!

Wat is je nieuwste item gekocht op United Wardrobe?

Ik gebruik United Wardrobe dus vooral als verkoopplatform, maar een tijdje terug heb ik daar een super gaaf vintage denim tuinbroekje gevonden. Een wijdere fit en super soepel denim, waardoor je het op zó veel verschillende manieren kan dragen.

Welk kledingstuk zou je echt nooit weg kunnen gooien?

Ik heb al jaren een vintage suède leren western jas in mijn kast. Zulke goede kwaliteit van vroeger vind je niet in een fast-fashion winkel. Ik hoop het nog mijn hele leven met plezier te kunnen dragen.

Heb je een of meer favoriete merk(en)? Zo ja, welke?

Ik vind het super leuk om marktjes af te struinen op zoek naar vintage pareltjes. Mijn eigen kast bestaat voor 90% uit vintage items, die ik voornamelijk houd vanuit de inkoop voor FOXY. Ik probeer weinig nieuwe items te kopen, maar als ik tóch weleens wat leuks zie is het bij merkjes zoals Lazy Oaf, House of Sunny of Kina and Tam.

Wat is het oudste kledingstuk in je kast?

Ik denk ook mijn suède leren western jasje! Het item is afkomstig uit de jaren '70.

Wat is het mooiste item dat je ooit op United Wardrobe hebt gevonden?

Ik vond een keer hele mooie 90s blokhakken met verschillende kleuren lapjes leer. Echt prachtig.

Heb je een paar favoriete schoenen?

Alles met een platformzool, haha!

Waar moet een kledingstuk aan voldoen om een plekje in jouw kledingkast te krijgen?

Iets moet uniek en van goede kwaliteit zijn. Verder kijk ik heel erg naar duurzaamheid, dus meestal koop ik tweedehands of vintage. Ik draag graag dingen die niemand anders heeft.

Je bent al super lang lid van United Wardrobe! Wat maakt jou zo enthousiast over onze app?

Ik vind het zó fijn dat ik een vast klantenbestand via jullie op heb kunnen bouwen. Met bijna 11.000 volgers is het eigenlijk een fulltime baan, maar de app maakt het met zijn functies erg makkelijk om alles geordend te houden!

Meer zien van Anne? Check haar kast op United Wardrobe en neem een kijkje op haar Instagram.

Wil je ook shinen in deze rubriek? ✨ Stuur een mail naar annemijn@unitedwardrobe.com en wie weet zie jij jezelf hier een volgende keer!

Leuk artikel?

Whatsapp
Facebook
Messenger
PinterestTwitter
Copy linkLink gekopieerd!
United Wardrobe

United Wardrobe

Wij zijn een sociale marktplaats voor het kopen en verkopen van kleding. Het is onze missie tweedehands kleding overal ter wereld de norm te maken.

Meer artikelen in deze categorie