1. Blog
  2. UW Insights
  3. De kast van... Teske
UW Insights

De kast van... Teske

In de rubriek 'De kast van' stellen we een aantal vragen aan iemand uit onze United Wardrobe community. Vandaag is het de beurt aan Teske Hofman. Teske is 20 jaar en studeert communicatiewetenschappen in Amsterdam. In haar vrije tijd is ze veel bezig met mode, Instagram en het vermaken van kleding tot een wat aparter stuk!

Hi Teske, wat leuk dat je we een kijkje in je kast en tussen je favoriete items mogen nemen!

Ja tuurlijk! Super leuk dat jullie me vroegen!

We vallen gelijk met de deur in huis. Wat is je nieuwste aanwinst op United Wardrobe?

Het nieuwste item dat ik heb gekocht is zelfs zo nieuw dat ik hem nog niet binnen heb, haha! Het zijn super gave vintage Buffalo cowboylaarzen. Ik zocht al een tijdje naar bijzondere cowboylaarzen dus ik ben hier mega blij mee!

Welk kledingstuk zou je nooit weg kunnen gooien?

Een kledingstuk dat ik nooit weg zou kunnen gooien is dit pak van Le Cafe Noir. Ik heb dit ongeveer een jaar geleden aangeschaft en het is echt de eye catchers uit mijn kast. De stof is prachtig en hij zit erg heel mooi!

Heb je een of meer favoriete merk(en)? Zo ja, welke?

Zoals ik hierboven al zei is het merk Le Cafe Noir van Lizzy van der Ligt wel een van m’n favorietjes. Ze verkopen wat meer bijzondere items met veel kleur en dat past helemaal bij mij! Verder koop ik mijn kleren vooral bij de Episode, Zipper, Ganni en de wat meer apartere dingetjes van Zara of Bershka.

Wat is het oudste kledingstuk in je kast?

Het oudste kledingstuk dat ik heb is deze tas hierboven die ik van mijn oma heb gekregen. Zij heeft deze zelf ongeveer 60 jaar geleden gekocht en nu mag ik hem dragen!! Origineel zit aan deze tas een gouden ketting als hengsel, maar ik vind het leuk om hem te combineren met andere banden zoals deze van Josh V!

Wat is het mooiste item dat je ooit op United Wardrobe hebt gevonden?

Het mooiste wat ik laatst ben tegengekomen zijn deze super gave schoenen van Dior! Ze zijn anders dan de normale Dior sneaker omdat het gekleurde letters zijn. Alleen zijn ze €690 dus daar moet ik nog heeeel even voor sparen haha! Of iemand moet ze cadeau willen doen, hint hint hint ?

Heb je een paar favoriete schoenen?

De schoenen die ik nu het meest draag zijn deze witte doorzichtige all stars! Ze lopen mega lekker en maken elke outfit helemaal af!

Waar moet een kledingstuk aan voldoen om een plekje in jouw kast te krijgen?

Dat is heel simpel eigenlijk; een kledingstuk moet kleurrijk en apart zijn. Het grootste gedeelte van mijn kledingkast bestaat uit items die wat bijzonderder zijn en die niet iedereen heeft. Bovendien is eigenlijk alles wat ik heb heel kleurrijk en vrolijk dus dat moet een kledingstuk zeker zijn wil ik het kopen!

Je bent al super lang lid van United Wardrobe! Wat maakte je zo enthousiast over onze app?

Wat ik ten eerste superfijn vind, is dat het een hele veilige app is. Je bent er zo goed als zeker van dat je een item goed ontvangt als je het koopt. En als de verkoper het niet opstuurt, krijg je in ieder geval je geld terug! Wat ik ook fijn vind is dat je heel makkelijk kan zien welke items je nog moet versturen en wat je nog moet ontvangen. Ik doe iedere 2 maanden een closet sale op United Wardrobe dus dan is het wel fijn om duidelijk te zien wat je hebt verkocht!

Meer zien van Teske? Check haar kast op United Wardrobe en neem een kijkje op haar Instagram.

Wil je ook shinen in deze rubriek? ✨ Stuur een mail naar annemijn@unitedwardrobe.com en wie weet zie jij jezelf hier een volgende keer!

Leuk artikel?

Whatsapp
Facebook
Messenger
PinterestTwitter
Copy linkLink gekopieerd!
United Wardrobe

United Wardrobe

Wij zijn een sociale marktplaats voor het kopen en verkopen van kleding. Het is onze missie tweedehands kleding overal ter wereld de norm te maken.

Meer artikelen in deze categorie