24dec.2014
645

Voor welke outfit gaat Nadia met Kerstmis?

The lovely fashion time named Christmas

It’s the most wonderful time of the year.. we kunnen het allemaal niet ontkennen. De feestdagen zijn hét moment om je uit te leven als het om je outfit gaat. Net even iets verder gaan dan die casual look van de door de weekse dag. Tuurlijk doen de die-hard fashion lovers dit altijd al, die bewonder ik dan ook ten zeerste. Maar voor mij is dit hét moment; niet alleen de kerstboom versieren, maar vooral lekker mezelf. ( en dit met de bijbehorende bankrekening crisis.)

Waarom ik dit zo leuk vind? Christmas = classy. En met alleen een glitterjurkje aantrekken ben je er bij mij nog niet. Neeheee, dit gaat veel verder. Het combineren ván. Dáár gaat het om. Ik wil de juiste combi vinden tussen het klassiek van kerstmis, en het stoere van een leren jasje. Ik wil geen pumps met plateau, ik wil de perfecte enkellaarsjes met hak en spitse neus. Het liefste ook nog twee kleuren. (onmogelijk te vinden, believe me.) Geen glitternagels en –oogschaduw voor mij, maar prachtige smokey eyes.

Mijn lievelingswinkels om deze missie te laten slagen: Zara, Pull & Bear , Hollister. Ik hoor je denken: Hollister? Dit past totaal niet in het rijtje. Think again. Bij de Hollister heb ik de afgelopen twee collecties de meest fashionable topjes ever kunnen scoren: naveltrui + lange mouwen. Jup, I’m sold. But: waarom naar de winkels gaan als je alles online kunt shoppen? That’s why I LOVE United Wardrobe! Nette spullen met standaard 70% korting op de volle prijs. Everything I need!

Mijn outfit is dus al zo goed als uitgestippeld. Een lange rok, kort topje en een mooi jasje. Denk ik. Het kan ook nog een strakke zwarte broek worden met daaronder mooie laarsjes met classy hak.
The details: krul in mijn haar, a little messy. Smokey eyes en zacht roze lippenstift.

What’s left? De outfit bij elkaar zoeken én inspiratie op doen via deze geweldige kleding walhalla.

 Nadia.

Bekijk het profiel van Nadia

Blog overzicht