8jan.2015
1795

One of the guys

Hoi alle leuke mensen die dit lezen!

 

De meeste mensen denken bij United Wardrobe aan een groot bedrijf met een stuk of 89 werknemers. Maar niets is minder waar! In werkelijkheid zijn dit drie goed uitziende, jonge mannen ruzie makend over de torenhoge afwas die maar niet gedaan wordt. (Oke, soms werken ze ook een beetje). Dit driekoppige team zijn het kloppende hart van het succesvolle United Wardrobe waar ik de laatste maanden dag in dag uit mee te maken heb. Ik kan wel zeggen dat ik mij ‘one of the guys’ voel.

Mijn naam is Lisa en de afgelopen vier maanden ben ik hard bezig aan mijn afstudeerproject voor United Wardrobe. Zoals je misschien al was opgevallen bevat United Wardrobe meer vrouwelijk schoon dan mannelijk testosteron. En daar moet verandering in komen! Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat iedere vrouw warm loopt voor het kopen van kleding. Mannen houden dit liever voor zichzelf, want zodra je dit toegeeft ben je al snel ‘HA GAAAAY!’. Maar goed, waar was ik gebleven. Het komt er dus op neer dat ik allemaal knappe mannen mag interviewen in het kader van mijn studie en onder het mom van ‘onderzoek’. Bij deze: ben jij een man en zie je deze blog voorbij komen? Stuur mij even een email, zodat ik je kan interviewen. Goed plan lijkt me zo.

Daarnaast heb ik naast het schrijven van mijn scriptie ook nog een leven. En in dit leven schiet ik graag mooie plaatjes van mooie dingen, eet ik graag boterhammen met hagelslag en proost ik wekelijks met vrienden in de kroeg. Misschien ook nog leuk om te weten waar je mij ‘s nachts voor mag laten doorslapen: natte sokken in de badkamer, haring en kriebelende beestjes.

Kortom: United Wardrobe biedt dus ook mannen de mogelijkheid om uit de kast te komen met het nieuws dat ze van kleding houden. Dus als de website van United Wardrobe aan het einde van mijn project vol staat met mannen kleding heb ik mijn werk goed gedaan.

Toedeloe,

Lisa

 

Bekijk het profiel van Lisa

Blog overzicht