27okt.2016
4085

UW stories: "Mijn vriend noemt mij verslaafd"

In UW stories vertellen UW'ers hen leukste ervaringen op United Wardrobe. Deze keer deelt Vivian haar UW story. Benieuwd naar de kledingkast van Vivian? Check 'm hier

Mijn vriend noemt mij verslaafd, HA-HA. Verslaafd als in iedere 5 minuten even de app checken. Zo heel gek is dat trouwens toch niet? Het gemak van United Wardrobe om kleding te kopen en te verkopen zou iedere fashion liefhebber toch minstens vijf keer per dag door de nieuwe producten laten scrollen?

Ik ben nu zelf iets meer dan een half jaar actief op de app en heb echt de tijd van mijn leven. De medewerkers bij het postkantoor van Post NL kennen me haast beter dan wie dan ook. United Wardrobe levert dus ook nog eens een bijdrage aan het opbouwen van een netwerk. Met sommige meiden waar ik het afgelopen half jaar items van heb gekocht of aan heb verkocht bouwde ik echt een soort band op. Positive vibes! Ik houd er zelf altijd van om een persoonlijk kaartje of een kleinigheidje mee te sturen bij het pakketje. Op deze manier laat ik echt zien dat ik het waardeer dat mijn kleding gekocht wordt.

Waarschijnlijk kennen we ook allemaal de miskoopjes in de winkel. Die zitten er soms nou eenmaal tussen. Het blijkt liefde op het eerste gezicht, maar uiteindelijk wordt het product hooguit drie keer gedragen. Een leuk item in je kast laten verstoffen is toch zonde? Wat voor jou ‘klaar’ is, kan voor een ander juist helemaal tof zijn. Dat is het leuke aan de app. Zo heb ik zelf een keer een heerlijk zacht truitje gekocht van iemand die de trui toch niet bij haar vond passen, terwijl ik er tegenwoordig zowat in leef.

Mij bezighouden met de koop en verkoop van kleding via United Wardrobe is dus onderdeel geworden van mijn dagelijkse routine. Het is prima te combineren met mijn studie en het is zelfs een uitlaatklep om even met de neus uit de boeken te komen. Ik zie mijzelf dan ook nog heel wat leuke koopjes tegemoet gaan.

p.s. mijn vriend heeft zelf ook gewoon een account aangemaakt, HA-HA.

 

Kledingkast van Vivian bekijk je hier

Wil jij ook je UW story delen stuur dan een mailtje naar nora@unitedwardrobe.nl!

Bekijk het profiel van Vivian

Blog overzicht