1nov.2016
2116

UW stories: "Het is een soort mini bedrijfje geworden"

In UW stories vertellen UW'ers hen leukste ervaringen op United Wardrobe. Deze keer deelt Carlijn haar UW story. Benieuwd naar de kledingkast van Carlijn? Check 'm hier

Ik heb er een baan bij! Elke week sta ik voor de spiegel te poseren met mijn telefoon en een berg kleding op grond. Als ik weer terug kom van school of mijn werk dan is het eerste wat mijn ouders vragen: Heb je al weer wat verkocht? Ik moet daar altijd erg om lachen. Ze zijn er af en toe nog meer mee bezig dan ik zelf. Het is echt een soort mini bedrijfje geworden binnen ons gezin want iedereen helpt mee. Natuurlijk zit ik zelf ook vaak op United Wardrobe, soms misschien wel iets te vaak. Ik wil gewoon graag zo snel mogelijk iemand te woord staan of dezelfde dag nog naar het postkantoor om het pakketje te versturen. Volgens mij ben ik wel 3 of 4 keer per week daar te vinden haha! Ik heb zelfs een persoonlijk kaartje laten maken voor iedereen die iets koopt met een leuke persoonlijke boodschap er op.

Zelf heeft mijn moeder een kledingwinkel waar ik in sta en dat wereldje is ontzettend anders dan tweedehands kleding verkopen. Stiekem gezegd vind ik dit net zo leuk. Je praat met mensen door heel Nederland heen die vragen hebben of advies van je willen over een bepaald item. Er zijn zoveel mensen die kleding dragen en het daarna gewoon weggooien omdat ze het niet meer mooi vinden. Dat vind ik echt zo zonde! Zelf ben ik altijd al een voorstander geweest om het aan een ander te geven of te verkopen. United Wardrobe is dus voor mij echt de perfecte manier om een ander blij te maken met mijn kleding.

Doordat ik in een kledingwinkel werk heb ik veel kleding daarvan aan. Het gebeurd ook dat ik die kleding een paar keer draag en dan blijft het in mijn kast hangen want dan is de nieuwe collectie er al weer. Normaal gesproken laat ik die kleding echt 2 jaar in mijn kast hangen maar nu kan ik iemand anders er ook blij mee maken voor een leuk prijsje.

United Wardrobe was voor mij ook wel een oog opener. Ik besefte me ook echt toen ik voor het eerst op UW zat dat er ook heel veel mensen zijn die helemaal geen geld hebben om nieuwe kleding te kopen. Kleding is nou eenmaal niet goedkoop. Kom ik aan met mijn bomvolle kleding kast. Ik ben heel blij dat ik nu een manier heb gevonden om het anders te doen.

De kledingkast van Carlijn bekijk je hier

Wil jij ook je UW story delen stuur dan een mailtje naar nora@unitedwardrobe.nl!

Bekijk het profiel van Carlijn

Blog overzicht